handlekurv

Fotograf Francisco skyter Gulp

Skrevet av Linn Therese Nordland


For en tid tilbake kjørte vi en super duper fotoshoot her hos Gulp og i dag var dagen for å dele opplevelsen med dere :)
Vår dyktige fotograf og samarbeidspartner Francisco gjennomførte en hektiske fotoshoot med glans. For en mann, for en fotograf og for en tålmodighet! Sjekk ut siden hans her: http://www.krop.com/francisco/

Det ble en dag med action både foran og bak kamera. Små armer og bein over alt og mange sterke meninger fra de aktive modellene hahaha. Heia- Fransisco! Takk til alle på settet- vi hadde absolutt ikke klart å gjennomføre uten hjelp fra dere og spesielt takk til de små fotomodellene som gav alt av krutt fra første øyeblikk.

Denne dagen var det ikke bare plaggene som var i fokus. Vi ønsket å fange den store GULP essensen. Vi ville få frem følelsen av lek, rampestreker og barns ønske og behov for å bli sett. Det var viktig at bildene ikke fikk et påtvunget uttrykk, men fikk frem at GULP lar barn være barn. Barna er naturlig små rebeller med sterke meninger og mye "attitude" så vi lot dem styre mye av showet. De valgte også selv hvilke plagg de skulle ha på. Flere morsomme ansiktsuttrykk og legendariske kommentarer skal en lete lenge etter. Det ble en fantastisk dag!

Vi ønsker å utfordre det stereotypiske markedet og være et alternativ til det etablerte tankesettet om at gutter er blå og jenter er rosa. Vi håper at bildene våre gjenspeiler dette. 

Takk Fransisco - du rocker mann!
https://www.instagram.com/francisco_photo/

 

Christine Bendiksen

november 1, 2016

FOR en bra dag, FOR noen flinke modeller og ikke minst FOR en tålmodig fotograf ??
Bildene ble råkul!

Skriv en kommentar:

Kommentar må godkjennes før de publiseres