handlekurv

HISTORIEN OM GULP

Starten:
Idéen om GULP startet i 2006 da jeg lette etter babyklær med god kvalitet, humor og litt “attitude”. Jeg ønsket å gi en gave som passet foreldrenes stil - ikke noe stereotypisk og nusselig. Dette viste seg å være en vanskelig oppgave og irritasjonen min vokste jo mer jeg søkte. I gave kjøpte jeg en sort badeand og strikket sorte babysokker. Konseptet vokste frem for hver nye maske. På tegnebrettet ble den karakteristiske logoen, med den rocka mohawk babyen, skapt. 

Sommerfugl i magen:
Mange år og tre sorte kolleksjoner senere, er det nå mye morsomt å se tilbake på. Spennende samarbeider, artige presseoppslag, stolte nominasjoner og priser, moteshow og fotoshoot’s. Jeg har møtt mange dyktige mennesker og fått mye støtte. Men, det har også vært hardt arbeid, lange kvelder og alt for mange flygende hatter og flygende baller. Uansett.... alt er verd det når jeg fremdeles får en sommerfugl-i-magen- følelse av å se en liten kid jeg ikke kjenner i et GULP plagg.

Barneklær av høy kvalitet:
Målet er å lage unike klær av høy kvalitet som er produsert med god samvittighet.
Vi ønsker å utfordre det stereotypiske markedet og være et alternativ til det etablerte tankesettet om at gutter er blå og jenter er rosa. 

 

Linn Therese Nordland
Tobarnsmor & Gulp gründer.