handlekurv

Hurra for ny nettbutikk

Skrevet av Linn Therese Nordland


Jaddaaaa - endelig er vi på nett...igjen.
Deilige, rampete Gulpklær for alle - dette har vi sett frem til lenge nå. 
Vår nye nettbutikk er forbedret på alle måter og vi feirer med salg på alle 1st edition plaggene våres. Dette er de originale designene fra Gulp som så dagens lys etter en trang og lang fødsel. Kolleksjonen ble kalt "Gulp is born" og var med på å sette merkevaren vår på kartet. Vi er stolte av de små, første plaggene våres og gleder oss til å selge ut det som er igjen av diverse print og størrelser. 

Det som er nytt fra Gulp er de supermyke 100% økologiske bodiene. De har en bedre passform og er lengre i ryggen. Dette gjør plaggene gode i størrelsen samtidig som de holder bleien fint på plass. Den brede ribbkanten på ermene kan brettes ned ettersom barnet vokser og gir da muligheten for lengre bruk av hver størrelse. Designet på alle plaggene trykkes for hånd lokalt i Bergen, så vi kommer til å slippe flere nye freshe prints fremover. Signer opp for nyhetsbrev og få med deg nyhetene fremover.

Håper dere liker den nye siden og hjelper oss med å spre ordet om at GULP er tilbake. Vi er både på facebook og instagram om du vil dele oss med venner. Takk for at du stakk innom bloggen vår, Oppgulp :D
Foto: Francisco Munoz

Skriv en kommentar:

Kommentar må godkjennes før de publiseres