handlekurv

Bytte og retur

Skulle du ikke være helt fornøyd med varen du har kjøpt her på nettbutikken til Gulp, kan du returnere varen. Du har 14 dager fra mottak av den elektroniske forsendelsen til å returnere et produkt for kreditt eller bytte, forutsatt at varene er ubrukte og i original stand. Vi ønsker å raskest mulig sende deg riktig eller ny vare når vi har mottatt varen med feil eller mangler fra deg.

Ved retur er det kundens ansvar å sikre at varene pakkes for forsendelse på en måte som beskytter den mot mulige transportskader. I tilfelle et produkt er returnert skadet, vil ingen kreditt bli utstedt. En kopi av den opprinnelige e-post faktura eller pakkseddel må inkluderes i esken med returnerte varer, i tillegg til angrerettskjema. Skriv på pakkseddelen om du ønsker kreditt eller bytte til ett annet produkt. Gulp er ikke ansvarlig hvis forsendelsen er tapt i returtransport. Bruk gjerne en sporbar metode som Bring for returforsendelsen.

Ved tilbakebetaling/kreditt av ordre, kommer denne til det kredittkortet som ble brukt for kjøp innen 3-5 virkedager.

Send pakken til:
Gulp AS
Ulsetskogen 27, 5119 ulset
Merk pakken "NETTBUTIKKRETUR"

I de tilfeller hvor Gulp har ansvar for retur (f.eks reklamasjon, feilpakking etc), send en mail til post@gulp.no.

RETT TIL Å GÅ FRA AVTALEN / ANGRERETT
Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren etter § 13 innen 14 dager etter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Fristen løper uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller etter 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt plikter selger å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre selger har misligholdt avtalen. Se angrerettloven for utfyllende informasjon.
Angrettskjema

UNNTAK FRA OG BEGRENSNINGER I ANGRERETTEN
Angreretten gjelder ikke:
-Dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.
-Varer der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake.

BETALING
Alle våre priser er oppgitt i NOK inkl. mva. og eks. frakt.